Cutie
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Test av comfort4men C440

Denne sitter som støpt på meg bestilte den i min størrelse å det er L så her var det bare flaks at jeg valgte riktig jeg liker de ikke for store eller for små så dette er den riktige størrelsen til meg.

 

Karakterer( fra en til ti):10

Første inntrykk når du mottar produktet:8 litt kjedelig innpakning ellers er det greit men prisen er litt høy.

Kvalitetsinntrykk når du ser produktet og åpne det: 9

Hvor enkel er den å få på seg: 9

Størrelse i forhold til size tabel: 10

Kvalitet inntrykk når du har den på:10

Behagelig: 10

Pris i forhold til hva du får.8

 

Denne er litt for dyr i pris kunne ha vært billiger men kvaliteten ser veldig bra ut fin tykkelse på strømpebuksen dette kjennes ut til å være god stømpebukse vil si den passer fint å bruke tidlig vår og på høsten virker varm og god.

Bra kvalitet tok den på siden jeg var spent på hvordan den så ut det eneste som jeg synes var litt kjedelig var innpakningen ellers var det greit

 

Etter karakterer så vil alle vite en ting, vil du anbefale produktet: Ja

Jeg anbefaler dette produktet 

 

Kort oppsummering:

Oppsummering: I de mørke feltene/mønstrene så er tråden i kantene ikke synlig å det er bra, Det værste jeg ser er når en ser er når trådene ses i en strømpebukse da er den enten for liten i størrelse eller at det er noe galt med den.. Ellers en meget stilig og behagelig strømpebukse å bruke, meget god passform, du får mye for pengene men jeg synes denne er litt dyr til prisen så jeg hadde nok valgt et billiger alternativ om det hadde vært det men jeg håper denne holder lenge.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke