Cutie
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Pamela mann en stormote produsent

Pamela mann er en engelsk produsent av strømpebukser. Til stormote produkter har de ofte brukt italienske produsenter, for best mulig produkt opp til 5 XL. Pamela mann ble startet i 1956, men merket pamela mann såg ikke lyset før i 1996.

1. STOFF KVALITETSKONTROLL.

98% av kundene blir kontinuerlig overrasket av den komfortable følesen av å bruke produktene. Dette er fordi vi jobber ekstremt hardt for å oppnå en fantastisk finish på hvert element. Hvert produkt er grundig testet i Storbritannias mest prestisjefylte testanlegg, for å sikre at bare de beste produktene komme ut på markedet.

2. Store størrelser

Da vi kontinuerlig streber etter å øke vår pluss størrelse samling, er det ekstremt viktig for oss å tilby produkter som passer til alle former og størrelser. Vi forstår at hver kropp er forskjellig, og vi søker alltid etter nye og forbedrede produkter for å sikre optimal komfort og passform.

3. Stabilitet

Vi gjennomfører tester for hvert produkt for å sikre at den lukse følelsen er i vert produkt og at det produktet skal holde. Hele vår strømpebukse er kun håndvask.

4. Undersøkelse

Her hos Pamela Mann er vi veldig stolte over og ha en utrolig lav klage prosent. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kvaliteten på varen din, kan du returnere den til vårt hovedkontor i originalemballasjen innen 14 dager etter mottak av varen. Produktet ditt vil bli analysert og kommentarer vil bli sendt til våres kvalitets kontrollteam. Du vil da få utstedt enten en refusjon eller erstatning.

FILTER
Farge
Lukk
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Viser 1 til 17 (av 17 produkter)

Trykk ENTER for å søke