Cuite
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Pamela mann en stormote produsent

Pamela mann er en engelsk produsent av strømpebukser. Stormote har de ofte brukt italienske produsenter for å få best mulig produkter opp til 5 XL. De ble startet i 1956 men selve merke pamela mann så ikke lyset får i 1996. 

1. STOFF KVALITETSKONTROLL.
98% av våre kunder blir kontinuerlig overrasket av den komfortable følelsen av våre produkter. Dette er fordi vi jobber ekstremt hardt for å oppnå en fantastisk finish på hvert element. Hvert produkt er grundig testet i Storbritannias mest prestisjefylte testanlegg, for å sikre at bare de beste produktene komme ut på markedet.

2. Store størrelser
Da vi kontinuerlig streber etter å øke vår pluss størrelse samling, er det ekstremt viktig for oss å tilby produkter som passer til alle former og størrelser. Vi forstår at hver kropp er forskjellig, og vi søker alltid etter nye og forbedrede produkter for å sikre optimal komfort og passform.

3. Stabilitet
Vi gjennomfører tester for hvert produkt for å sikre at den luksuriøse følelsen er i vert produkt og at det skal holde. Hele vår strømpebukse er kun håndvask.

4. UNDERSØKELSE
Her hos Pamela Mann er vi veldig stolte over å ha en utrolig lav klage prosent. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kvaliteten på varen din, må du returnere den til vårt hovedkontor i originalemballasjen innen 14 dager etter mottak av varen. Produktet ditt vil bli analysert og kommentarer vil bli sendt til vårt kvalitetskontrollteam. Du vil da bli utstedt med refusjon eller erstatning.
Viser 1 til 5 (av 5 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke