Cutie
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Har du blogg?

Har du blogg og er interessert i å samarbeide med oss?

Da har vi kanskje en avtaler som passer for akkurat deg.

 1. Rabatt:

Som en takk til deg som ønsker å skrive om oss eller temaer knyttet til våre produkter, vil vi gi deg rabatt når du handler produkter hos oss.

Det spiller ingen rolle for oss om du er en profesjonell blogger eller gjør det som en hobby. Bloggen din må jo selvsagt være relevant iht hva vi selger, så om du blogger om klær, mote, fitness eller lignende, kan du absolutt være relevant for oss. Du må også oppfylle noen krav, de er som følgende:

 • Bloggen har eksistert i mer enn seks måneder og har minst 15 innlegg
 • Ingen spam blogger som selger linker til selskaper
 • Produktet skal ikke urettmessig fremvises som noe negativt. Dersom det er et problem med produktet, ta kontakt med kundeservice. Det er alt fra fabrikkfeil til skader oppstått under pakking/sending.
 •  Det skal legges link, direkte til produktet, eller til nettbutikken vår.

Oppfylle du reglene så får du 10% rabatt på neste kjøp hos oss.

Send oss linken på innlegget på e-post: dagligleder@cutie.no

 1. Affiliate

Affiliate er en marketing metode. Der du som eier en blogg har reklame for oss på sida di, med direkte link til oss. For hver kunde som bruker linken eller går til vår nettbutikk etterpå, og gjør et kjøp, så får du den del av fortjenesten for det salget. Her har vi flere løsninger og hvor mye du får, er opp til hvor mange besøkende du har. Ta kontakt for nærmere info.

E-post: dagligleder@cutie.no

 1. Giveaway og produkttesting

Vi trenger alltid produkttestere, og vi ser stort potensial i å få produktene våres ut i relevante blogger. For å bli produkttester må du søke, søknaden trenger ikke være omfattende og detaljert. Kort og konkret, med rett informasjon. Svar fås vanligvis innen 2 arbeidsdager.

Kortfattet søknad må inneholde følgende:

 • Ditt navn.
 • Din bloggadresse.
 • Hva er hovedtemaet / temaene du blogger om.
 • Hvor lenge har du hatt bloggen?
 • Hvor mange besøkende / sidevisninger har bloggen pr. uke? Legg ved et bilde som dokumenterer besøk. Dette kan være f.eks. et printscreen av Google Analytics, Statscounter eller lignende statistikkprogrammer.

Søknad sendes pr e-post til: dagligleder@cutie.no

Du vil få melding at din søknad er mottatt og om det er noen ekstra ventetid iht svarstid. Svar sendes oftes innen to arbeidsdager.

 1. Kom gjerne med forslag.

 

Du er velkommen til å komme med forslag om hva du kan hjelpe med. Hva du kan bidra med, og selvsagt hva du vil ha av oss. Vi samarbeider gjerne med deg, der vi hjelper med det vi kan. Vi kan tilby både IT og økonomiskhjelp til våre samarbeidspartnere.

Vi er helt avhengige av å få med oss bloggere som deg for å lykkes. Vi er en liten bedrift som er i oppstartsfasen, så all hjelp mottas med takk.

Trykk ENTER for å søke