Cutie
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Få bedre holdbarhet på strømpebuksen

Revner din strømpebukse lett? Da vil vi gjerne fortelle deg hvordan du kan forsøke å unngå dette. Det finnes mange tips og triks, som fungerer i variert grad. Problemet starter gjerne allerede når du skal prøve strømpebuksen din.

Før førstegangsbruk:

Når du tar din nye strømpebukse ut av pakken ser den nok meget liten ut. Det er meiningen at du skal trekke litt i den, dra forsiktig i den slik at fibrene i tøyet varmes opp og gjør seg klar til å bli brukt. Du må starte forsiktig, og ikke forhaste deg.

Ta på seg en strømpebukse:

Strekke strømpebuksen og pass på negler: 

 

Mange har nok opplevd at strømpebuksen revner når vi tar den på aller første gang. Dette er oftes et resultat av at vi glemmer å strekke den før bruk. Dette skal ikke bare gjøres før førstegangsbruk, men før hver gang. Videre er det meget viktig med negler, en liten flis er nok. Pass på at neglene dine ikke har noen skarpe kanter, både på beina og hendene. Kjøp gjerne hansker som er laget spesielt for å ta på strømpebukser. 

Det er en del strømpebukser som ser ut som barne strømpebukser når du tar de ut av pakken, og en må strekke de før en kan bruke de. Her er spesielt sisi en av de som må strekkes mest. Men alle strømpebukser bør strekkes. 

En strekke strømpebuksen med å plassere en hånd på foten av et bein og den andre på toppen av strømpebuksen og trekke i fra hverandre. Gjør dette forsiktig for å få garnet til å bli strukket og klar til å ha den på deg. Gjenta på andre foten etter på. Dette vil også gjør at produktet vil holde seg lengre. Vi anbefale at dette også gjøres etter hver vask. 

Hvordan ta på strømpebuksen:

 

Bruk begge hendene dine, trekk ned/rull ned en fot på strømpebuksen. Stikk foten din forsiktig ned og trekk rolig opp til kneet. (Dette er enkelst og best når du sitter.) Gjør det samme med neste fot. Når strømpebuksen ligger på dine knær er tiden inne for å reise seg og rolig trekke opp en og en fot opp over låret. Tilslutt trekker du over rumpen.

Dersom du har valgt rett størrelse skal du nå ha en strømpebukse som ikke presser på tær, som ligger godt oppe mellom lårene dine og som ikke presser rundt livet. Dersom den ikke sitter godt på, kan du forsøke å strekke den mer. Fungerer ikke dette, bør du gå opp en størrelse neste gang. Husk, størrelse varierer fra produsent til produsent.

Hvordan du vasker og oppbevarer din strømpebukse avgjør hvor lenge den holde. Gode vaskeråd får du her.
Oppbevaring bør være i en tøypose, med bare strømpebukser i. En skuff har gjerne en skarp kant, som strømpebuksen lett kan henge seg fast i.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke