Cuite
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Test av: Alicia Oroblu, størrelse( XL) Utført av Jan Ivar

Test av: Alicia Oroblu, størrelse( XL)

Dato test er utført: 23/6-2019

Hvem har utført testen: Jan Ivar

 

Denne sitter fint på meg denne måtte jeg teste ble anbefalt å gå opp en størrelse å gjorde det den virket til å være liten i størrelse min størrelse er L så her var det bare flaks at jeg valgte riktig gikk opp til XL jeg liker de ikke for store eller for små så dette er den riktige størrelsen til meg.

 

Karakterer( fra en til ti):10

Første inntrykk når du mottar produktet: 9

Innpakning er grei ellers så er prisen litt høy for denne strømpebuksen denne kunne gjerne ha ligget i plast siden de har lett for å bli ødelagt .Jeg så på min strømpebukse at det har vært nære på den hadde blitt ødelagt siden den lå uten å ligge i plast strømpebukser tåler nesten ingen ting her må de gjøre noe med innpakningen.

Kvalitetsinntrykk når du ser produktet og åpne det: 8

Hvor enkel er den å få på seg: 9

Størrelse i forhold til size tabel: 7 Litt liten i størrelse her kan man gjerne gå opp en størrelse den var liten i størrelse så her må dere opp

Kvalitet inntrykk når du har den på:10

Behagelig: 10

Pris i forhold til hva du får.8

 

Denne kunne ha vært billiger men kvaliteten ser veldig bra ut fin tykkelse på strømpebuksen dette kjennes ut til å være god strømpebukse vil si den passer fint å bruke tidlig vår og på høsten eller når det nærmere seg tidlig vinter denne har jeg ikke fått testet på de kalde dagene men det skal jeg få gjort når den tiden er inne virker varm og god.

Bra kvalitet tok den på siden jeg var spent på hvordan den så ut det eneste som jeg synes var greit at innpakkingen er grei nok på disse strømpebuksene

 

Etter karakterer så vil alle vite en ting, vil du anbefale produktet: Ja

 

Jeg anbefaler dette produktet 

 

Kort oppsummering:

Oppsummering: I de mørke feltene så er tråden i kantene ikke synlig så det er bra.Det værste jeg ser er når en ser er når trådene ses i en strømpebukse da er den enten for liten i størrelse eller at det er noe galt med den.. Ellers en meget stilig og behagelig strømpebukse å bruke, meget god passform, du får mye for pengene men jeg synes denne er litt dyr til prisen så jeg hadde nok valgt et billiger alternativ om det hadde vært det men jeg håper denne holder lenge. Denne var god å ha på seg så denne kommer jeg nok til å kjøpe igjen.

 

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke