Cutie
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Vaskeguide

Råd og veileding til vask av strømpebukser.

Vask av ditt produkt vil varierer fra produsent til produsent. Les alltid på pakken, det er dette som gjeld for ditt produkt. Likevel finnes det generelle anbefalinger. Generelt anbefales det håndvask. Mild såpe og lunket vann. Flytende vaskemiddel for håndvask er det beste. Husk spesial såpe til ull og silke. Skyll godt, ikke vri, men klem forsiktig ut vannet.

I dag har mange vaskemaskiner håndvask program. Dette kan brukes, men da er det viktig å bruke vaskepose. Rillene i trommelen kan skade produktet ditt, i vaskepose blir produktet reint, men beskyttet. Flytende vaskemiddel er mer skånsomt for delikate plagg enn hva pulver er. Ikke bruk skyllemiddel, dette ødelegger elastikken i strømpebuksen din.

 

Håndvask:

1. Les anvising på plagget.

2. Les anvising på vaskemiddelet.

3. Fyll opp vann, ikke over 30 grader. Bruk vasken, bøtte eller balje. (Plagget som skal vaske bør være helt dekket av vann.)

4. Ha i riktig mengde såpe, bedre med litt for lite enn for mye.

5. Sørg for at vaskemiddelet er helt oppløst før du legger i plagget.

6. Ømfintlige plagg skal ikke ligge til bløtt. Gniing er heller ikke bra for plagget. Dersom det er flekker, forsøk litt lengre vask. Rør rolig i vannet, det er ikke mange minuttene som trengs.

7. Skyll ut vaskemiddelet. Pass på temperaturen av vannet. 3 – 4 skyllinger er nok.

8. Klem ut vannet uten å vri. Brett og klem.

9. Heng til tørk, uten klesklemmer. Aldri bruk tørketrommel til strømpebukser.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke