Cuite
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Test av Margherita 20 denier trasparenze strømpebukse Utført av Robert

Margherita 20 denier trasparenze strømpebukse

Dato test er utført: Oktober2019

Hvem har utført testen: Robert

 

Karakterer( fra en til ti): 9

Første inntrykk når du mottar produktet: 10

Kvalitetsinntrykk når du ser produktet og åpne det: 10

Hvor enkel er den å få på seg: 8

Størrelse i forhold til size tabell: 9

Kvalitet inntrykk når du har den på: 9

Behagelig: 10

Pris i forhold til hva du får: 9

 

Vil du anbefale produktet: Anbefales 

 

Kort oppsummering:

Jeg kjøpte denne fordi jeg syntes den så stilig ut. Pakket den ut og tok den på etter skriften på nettsiden her. Strømpebuksen er i et behagelig stoff, den kjennes god ut på huden. Jeg er 178 høy og veier ca 80 kg, og hadde bestilt medium størrelse. Den passer meg godt. Strømpebuksen sitter godt på beina uten å sige, og selv om jeg ikke har kvinnelige hofter sitter den godt oppe rundt baken også. jeg liker det tynne stoffet oppe i trusedelen, og feltene som skal hindre gnissing ved lårene. Jeg har brukt den flere ganger under jeans, og stoffet holder seg godt uten at det blir striper i trådene. Alt i alt godt fornøyd. Ved neste kjøp skal jeg ha en til, i 40 den. 

 

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke