Cuite
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Test av: Gabriella paula 60 Den. Str 4L Jan Ivar

Test av: Gabriella paula 60 Den. Str 4L

Dato test er utført: oktober 2019

Hvem har utført testen: Jan Ivar

 

Karakterer( fra en til ti): 9

Første inntrykk når du mottar produktet: 9

Kvalitetsinntrykk når du ser produktet og åpne det: 8

Hvor enkel er den å få på seg: 9

Størrelse i forhold til size tabell: 7

Kvalitet inntrykk når du har den på: 9

Behagelig: 9

Pris i forhold til hva du får: 8

 

Vil du anbefale produktet: Anbefales 

 

Kort oppsummering:

 

I utgangspunktet er dette en helt ordinær sort strømpebukse, men med mønstrene på den, så er dette blitt en helt annen type strømpebukse, til en meget stilig strømpebukse. Den er lett og behagelig å ha på, sitter godt på, ikke noe problem med at den sklir ned, den strammer helt passe, enkel å ta på, kan fint gå med den hele dagen uten å få noe ubehag av den. Personlig så kunne jeg muligens gått opp en størrelse men det er ikke noe problem for meg å bruke den, jeg er 178 cm høy. Kan absolutt anbefale denne strømpebuksen.Ellers så er det en ting er du en som er lang må du gå opp en størrelse siden den strammer litt jeg selv bruker størrelse L men ville nok hatt en størrelse større siden den virker litt liten men den går i L men da må den strekkes å tøyes litt i.Denne strømpebuksen sitter ganske greit på meg siden jeg ikke er så lang i beina denne kan anbefales fra min siden jeg synes det passet med det tøffe mønsteret som ligner litt på stay up strømper.

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke