Cuite
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Blogg hvordan velge rett strømpebukse og hvordan ta vare på den.

Velge rett strømpebukse og hvordan ta vare på den.

 

  • Valg av den rette strømpebuksen til ditt behov.

Hos Cutie finner du et stort utvalg strømpebukser, strømper og stay up strømper til alle dine behov. Vi har de klassiske modellene, men har satset stort på å få stort utvalg unike modeller til Norge. Det brukes mange strømpebukser, de fleste har sort og hudfarget i en skuff. Hvorfor ikke nå også få noen med mønster eller motiv?

I dette innlegget vil vi gå gjennom noen ting om valg av strømpebukse, men du er eksperten på deg og dine behov.

  • Hvordan finner jeg min størrelse?

Les størrelsesangivelse på produktet, tenk over at de forskjellige merkene lager sine produkt forskjellig. Så, om du vanligvis bruker M, kan det være du må ha L i et annet merke. Du må tenke på høyden din også, eller omkrins på hofte og lår. Dette er spesielt viktig med ugjennomsiktige, hvor finishen må være tett, du vil ikke at de skal være for strukket.

  • Rett fargenyanse.

Det finnes så utrolig mange nyanser av farge på hud. Derfor finnes det også flere nyanser av hudfarget strømpebukser. Noen vet hva som passer best til sin nyanse, andre tar bare en. Hovedregelen er å velge en som er litt lysere enn deg selv, da vil ikke en mørk strømpebukse være det første en ser. Tynn strømpebukse, med lav denier, er mer tilgivelig mot huden din. Her vil din naturlige nyanse skinne litt gjennom. Høyere denier dekker mer over din hud, og bør derfor være så lik din nyanse som mulig. Ta vare på emballasje når du har funnet en som passer deg bra. Du kan da bruke den som utgangspunkt for ditt neste kjøp. Det er ikke alltid lett og prøve et nytt merke, så om du har et merke du liker, med en nyanse du vet passer deg, kontakt oss, så kan vi anbefale en nyanse som er så lik som mulig, fra et av våre merker du ønsker å prøve. kundeservice@cutie.no eller vår facebookside.

· Glans eller matt?

Matt gir en kosmetisk pulver-lignende finish, mens glans gi en mer naturlig glød. Glans reflekterer hudens naturlige glans, noe som gir en mer usynlig effekt. Her er det jo egentlig hva du foretrekker som må gjelde.

 

Stay up info blogg

·  Stay ups og hold ups.

Først og fremst, forskjellen. Stay ups skal henge oppe uten behov for hofteholder. Disse har silikonkant øverst på strømpen. Oppbevaring og vask av disse er viktig for holdbarheten. Strømper med silikonkant skal ikke vaskes med pulversåpe og ikke tilsettes tøymykner. Bruk av vaskepose er nødvendig. Oppbevaring bør gjøres i pose, tett pose. Støv fester seg lett på silikonkanten og vil gjøre at stay up funksjonen forsvinner. Body lotion på huden vil gjøre at strømpen glir, derfor må dette trekke helt inn før du tar på deg stay ups.
Hold ups kalles gjerne bare for strømper og trenger hofteholder. Disse er mer tilgivelige på valg av såpe, men vi anbefaler samme behandling av disse som de med silikon. Flytende såpe er mye bedre for alle strømpebuker og strømper. Tøymykner skal ikke brukes her heller. Vaskepose beskytter produktene dine mot trommelens riller og evenetuelt andre plagg du har i vaskemaskinen. Velg finvask, silke eller håndvask program. Tempraturen skal ikke overstige 30 grader.
Hva som er rett for deg kan ikke vi si så mye om, her spiller både lyst og vane inn.

Nettingstrømpebukse for blogg infoNettingstrømpebukse info blogg for å se netting

  • Er det noen strømper/strømpebukser man bør være forsiktig med å velge?

Svaret her er ja. Nettingstrømper er produkter du bør tenke litt ekstra over.

Nettingstrømper er en klassiker de aller fleste har brukt. Problemet med disse er ofte kvalitet, eller at de hekter seg opp i ting og går fort i stykker.
Valg av størrelse på disse er viktig. Dersom du velger en størrelse som er for stram, vil hud tyte litt ut. Pass på å sjekke mål av din kropp mot mål på produktet.

  • Valg av denier/den.

Denier er en måleenhet for tykkelse på garn. Generelt gir høyere denier tykkere strømper. Når en tråd som er 9000 meter lang veier 20 gram, er strømpen 20 denier. Strømper finnes i alle tykkelser – ekstra tynne i 8 denier, opp til de helt blikkplatetykke; 80 og 100 denier.

Årstiden er med og bestemmer hva denier som er best, særlig til hverdag. Hva look du er ute etter bestemmer mest her, tynne er mest usynlige og har ingen isolerende effekt. Les på produktene.

 

  • Hvordan behandle dine produkter.

· Tynne strømpebukser

Tynne strømpebukser er mer sårbare for å rakne. Derfor er forbehandling ekstra viktig med disse. Før du pakker ut strømpebuksen din, se på hendene dine. Små kanter i negler, eller ru hud kan skade trådene i strømpebuksen før du har tatt den på deg. Fil kanter og ru hud med en neglefil. Vask og tørk hendene dine nøye. Esken strømpebuksen kommer i har også kanter. Brett den godt ut før du trekker strømpebuksen ut av emballasjen. Strekk i strømpebuksen, start rolig og øk på. Du skal ikke dra så den rakner, så ta deg tid.
Når du tar på deg en slik strømpebukse er det viktig å gjøre dette sittende. Pass også på negler på tær.

Rull ned en fot, forsiktig stikk foten din inn. Trekk den over foten og opp til kne. Nå bør du strekke litt i den, slik at den ligger godt opp til kne. Nå er tiden inne for å starte på neste fot, bare gjenta som første. Når du har strømpebuksen over kne må du reise deg. Ved tynne strømpebukser bør du trekke den opp til skrittet, en fot og gangen. Trekk den godt opp i skrittet, før du trakker den over rumpen. Nå skal den ligge jevnt over foten, helt opp til livet. Beveg deg rolig, bøy kne, sett deg ned. Strømpebuksen skal ikkje føles trang, eller strekke seg så mye mer nå. Opplever du dette, kan det være lurt og starte fra begynnelsen igjen. Det er også mulig strømpebuksen er en størrelse forliten.

 

  • Holdbarhet.

Holdbarhet på strømpebukser avhenger av både kvalitet, behandling, vask og oppbevaring. Cutie prøver å ha mange gode kvalitetsprodukter, som skal holde mer en engangsbruk. Behandling lesete du detaljert i avsnitt over, for dette gjeld alle strømpebukser.
Vask, da har vi vaskeanvising som vi anbefaler til alle strømper og strømpebukser. Denne finner du detaljert på vår side, på bunn av forsiden, under guider.
I all hovedsak er vask, lav temperatur, flytende såpe, handvask eller finvask i vaskepose.
Oppbevaring av produktene varierer mye. Tykke tåler å ligge i en skuff med andre strømpebukser, mens tynne vil ligge i en pose eller veske. Strømper med silikonkant vil ligge i lukket plastpose. Ingen strømper eller strømpebukser bør oppbevares med produkter som har glidelås eller knapper.

Vaske pose for strømpebukser

 

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke